Bli fylt i alle hull

par søker mann
Vi er et par fra Telemerk som kunne tenke oss og ha med to gutter til masse kos og lek. min mann er lett bi og jeg har veldig lyst til og se han koser litt med en gutt. Jeg har lyst til og bli fylt i alle hull dette pirrer meg veldig. Så er det noen som er friske som oss og kunne tenke seg dette så send oss et svar. Er vanlige greie mensker med gode jobber og barn håper vi hører fra deredeg snart.

Send Svar

6 comments

    1. Tja.. har dere lyst til å slå av en prat med en 54 åring fra Trøndelag? Jeg skjønner jo at jeg bare er en – 1 – mann, og at dere trenger en til. Jeg har veldig lyst til å prøve sex med flere –
      bare slå oss løs, og gjerne skjemme vekk ei sulten dame på ordentlig, og gjerne sammen med mannen hennes. Det skulle vært artig bare å slå av en prat, for en start. [email protected]

  1. Hei! Jeg er en gutt på 22 og liker å holde meg i form. Trener daglig og spiser sunt. Teksten deres høres veldig interessant ut og jeg kjenner jeg ble pirret. Kontakt meg på [email protected]

  2. Hei. Jeg er en 39 fit mann. Flink, sprek og kjekk, sterkt ønske om sex. Jeg vet hvordan jeg skal tilfredsstille en kvinne, og du vil bli lykkelig til slutt. Jeg er gift og har 2 barn, men min kone liker ikke å være med. Så jeg blir med deg alene.
    send meg en melding på [email protected]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *