Hun er slavinne

Hun er slavinneSlavinne til utlån..

Vi er ett par, hvor han er 50 år og hun er 32 år. Jeg, mannen er dominerende og hun er slavinne. Jeg låner henne gjerne bort for en kveld, eventuelt helg. Skriv noen ord hvis du/dere er interessert. Hun er meget lydig og kan brukes til det meste, kanskje kan hun oppfylle dine/deres ønsker. Ellers søker jeg en underdanig og lydig jente/kvinne som jeg kan bruke som jeg vil. Du skal brukes på samme måte som min slavinne.

Klikk her for å svare på annonsen!

3 comments

 1. Hei 🙂
  Kanskje slavinnen din passer for oss?
  Vi er ett snilt par på 37 (han) og 27 (ho) som er på leting etter ei som vil dele seng sammen med oss en natt eller helg 🙂
  Her vil hun få det fint og masse god sex og kos 😉
  Vi er helt trygge på hverandre, og fruen vil veldig gjerne få dele meg med en annen jente/dame, og nå trur jeg vi har funnet den rette om hun er interessert i dette.
  Trur hun kan oppfylle våre ønsker meget godt,
  så håper at dette er noe hun blir med på, hun vil ikke angre 🙂

 2. Skule det fortsatt være lystighet hos kvinnen, så kan jeg stille meg som dominant og burke henne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *