Like mye sex

Like mye sexGift par i Bergen søker etter mann til henne. Du må være under 23 år, og like mye sex, for det gjør fruen. Hun er 35 år, slank og er meget vakker. Han ønsker å delta, men du må gjerne være alene med henne til du føler at du er trygg med 3 stk. i sengen. Kanskje du blir en fast husvenn ? Dette er seriøst, da hun liker at du kommer flere ganger i henne. Skriv litt om deg selv. Dine mål osv. så svarer vi deg. Alle som skriver til oss får svar. mvh. Vi i Bergen

Klikk her for å svare på annonsen!

5 comments

  1. Tror jeg passer perfekt til deres med garanti at henne skal få multiple orgasms med tantric sex 🙂
    Bor i Bergen. Jeg er bi 🙂

  2. Hei, jeg er en 22 år gammel mann som bor i Bergen og er veldig interessert i denne annonsen. Jeg har høy sexdrive men er ikke så erfaren, da jeg kun har ligget med min tidligere kjæreste, men er nysgjerrig på alt.
    Jeg kan kontaktes på [email protected]

  3. Hei! 22 år, bor i Bergen sentrum og er ganske fleksibel. Er godt trent da jeg trener daglig og er opptatt av å holde meg i form. Kontakt meg gjerne, hadde vært en glede!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *