Søker 1 menn for sex med henn

Hei, vi er et par fra Fredrikstad på 36 og 40 år som søker 1 menn for sex med henn. det er veldig viktig at dere er sykdomsfrie, da dere skal sprute henne full i fitte. Vi er ikke ute etter nære venner, så du kan gå etter du er ferdige.ingen forpliktelser. Hun er 36 år. 1,63 høy, ca 55 kg . han er 40 år. 1,80 høy, ca 90 kg, mørkblond. Hun liker vanlige menn,dere trenger ikke å være fotomodeller.send helst bilde, ikke nødvendigvis naken. n.b. ønsker bare svar fra både nordmenn og utleninger. Send en meil

Klikk her for å svare på annonsen!

5 comments

  1. HEI .. JEG ER EN UNGDOMMELIG MEGET INTRESERT I SEX JEG ER 59ÅR HELDT SYDOMSFRI øNSKER Å STÅ TIL DISPOSISJON FOR DERE JE JEG ER MED PÅ ALT SOM DER ØNSKER JE ,,, TA KONTAKT TLF 901-18200 TRON STENBER 2843 EINA SEND SMS , TIL MEG.

  2. Hei ,her er en 49 år gamle man som ser Mye yngre ut med mye energi å alltid kåt å masse vis av fantasier som bor Viken område

  3. Jeg er 40 år og gift.. Min kone vil ikke ha slike forhold, men jeg vil.. Jeg vil nyte livet, jeg vil ha fantasier.. Jeg har ingen sykdom.. Jeg bryr meg om renslighet.. Jeg er tross alt gift og ansvarlig for min kone.. Jeg vil ha ubegrenset samleie, bli sett på, nyte å se.. jeg kan sende bilder..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *