Treffe meg og min lille slavinne

Treffe megLydig jente/dame søkes!

Skulle du ha lyst til å treffe meg og min lille slavinne må du finne deg i å være lydig og utføre ordre! Du vil måtte godta å gjøre det du får beskjed om, uten noen protester, og du vil måtte påregne at jeg vil bruke kroppen din som jeg lyster. Selvsagt vil jeg kunne kommandere deg til å ta deg av min lille slavetøs også. Du vil måtte påregne å ta deg av henne på alle måter jeg forlanger, enten det er å slikke fitte, bruke dildo eller annet, eller selvsagt finne deg i at jeg kommanderer henne til å bruke deg slik jeg til enhver tid måtte ønske. Selvsagt vil du måtte påregne å suge meg når jeg ønsker, og jeg på min side vil selvsagt forlyste meg med kroppen din akkurat som jeg finner det for godt. Protester aksepteres ikke. Om dette høres spennende ut, kan du jo sende meg en mail!

Klikk her for å svare på annonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *