Knulle min kone

knulle min koneMin kone fantaserer av og til om å bli knullet av en fremmed mann. Hun er litt sjenert og kresen,så dere må bli godt kjent førs.Hun er 45 år mørk sexy og utadvendt dersom hun treffer den rette. Hun (vi) er lite mobile pga jobb. Hun barbere en del av fitten, men ikke alt. Hater gummi,så den som får sjansen må være 100%frisk. All kontakt må gå gjennom meg til å begynne med

Klikk her for å svare på annonsen!

10 comments

  1. Hei.. er dere fortsatt intressert? Hvor holder dere til? Er mobil da jeg jobber turnus. Er en mann på 40.. normalt utseende og utstyr.. 190høy.

 1. Hei er en gutt på 26 år fra Harstad som vill knulle din kone. Har en helt vanlig størrelse på kuken. Og er normal kropp. Tener veldig på eldre damer..

  Skriv til meg så avtaler vi nermare.
  [email protected]

 2. Hei, jeg er en 22 år gammel mann som bor i Bergen og er veldig interessert i denne annonsen. Jeg har høy sexdrive men er ikke så erfaren, da jeg kun har ligget med min tidligere kjæreste, men er nysgjerrig på alt.
  Jeg kan kontaktes på [email protected]

 3. For noen år tilbake fikk jeg se på att min samboer ble knullet av en mann som! pulte henne skikkelig.Jeg ble veldig kåt av å se på at han trengte inn i hennes søkkvåte fitte.Siden vi ikke hadde kondo!m så var vi så kåt att vi tok kjangse .Det var utrolig opphissaende å se på at han stanget klokken inn i fiitta henne.Jeg sa til ham at han måtte ta henne h Hart.Han var så kåt at det tok ikke lang tid før jeg hørte på pusten hans og hans lyder bekreftet at han var i ferd med å sprute link i fitta hennes Jeg var overmåte av å se på att di kom i i en ekstase.Jeg var så kåt at jeg sprutet utover senga hans.Fa
  Det første til at trakk seg ut av henne så sliklett jeg hjemme ren for sæden ! hanff hadde nettopp hadde sprutet inn i hennes vagina.Dey bar en meget opphissende å slikke sæden hans som! fant ut av den søkkvåt er nypula fitya hennes.Hun var så kåt at hun ba ham innstendig om å pule henne en gang til.Han var ikke ting å be så di satte i gang på nytt å di pilte til langt utpå morgenkvisten

 4. Tja.. Hva sier dere om en 54 åring fra Skogn da? Jeg har aldri hatt noen venner med denne ‘fellesnevneren’, og det ville vært en utfordring å bare slå av en prat med dere over en kopp kaffe. Men jeg lover å oppføre meg.(?) [email protected]

 5. med min kone leter vi etter en mann I48 år gammel bisex wife42 underdanig liker det hardt og lenge vi lever brandbu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *