En velutstyrt mann

en-velutstyrt-mannVi er et par på 26 år som har prøvd og komme i kontakt med en velutstyrt mann for og ha herlig sex med henne i sentrum. De vi har fått svar fra har vist seg og ikke være seriøse derfor har vi valgt og prøve oss på nytt for og se om det kan gå litt bedere denne gangen. Svar uten bilde vil ikke bli betraktet som seriøse hendvendelser vi vil sende bilde til alle som svarer. hun er slank og har en sexy kropp som du vil kunne nyte hvis du har det rette utstyret. Hilsen spent par.

Klikk her for å svare på annonsen!

One comment

  1. Hei, jeg er en mann på 25 år som har dame men lever i et åpent forhold og ser etter andre par jeg kan være med og tilfredstille, da dette er noe som tener meg veldig. Jeg trener regelmessig og er i grei form, har et pent utseende og høy. Jeg har også mulighet til og ta med min kjæreste for partner bytte vist det skulle være av interesse. Ta kontakt på [email protected] så kan vi snakke videre der, holder til på sørlandet men kan flytte på meg/oss for et hyggelig treff 🙂 Og ja jeg er veldig bra utstyrt. Ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *