Partnerbytte og gruppesex

partnerbytte-og-gruppesexHei på dere! Vi er et samboerparpar som ønsker oss nye frisinnede venner (par) som vi kan ha omgang og sex med. Begge hetero. Vi har en slank/middels kroppsbygning, begge holder vi oss glattbarberte og tenner svært på om dere er det også. Han er sterilisert. Hun er 45 og han er 48. Vi har begge fantasier om å bli del av en omgangskrets med frisinnede par som treffes i hjemme hos hverandre og har hyggelig omgang med mat, drikke og god og respektfull sex. Håper vi gjennom dette kan komme i kontakt med par som lik oss er i forpliktende forhold. (Ikke elskerpar som er utro på hver sin kant.). Vi ønsker kun kontakt med par som vil ha partnerbytte og gruppesex. Dere som bare vil se og bli sett svarer noen andre! Treffer mer enn gjerne et par for en prat over en kopp kaffe, hvis vi finner tonen her på mailen. Venter i spenning på dere.

Klikk her for å svare på annonsen!

4 comments

  1. Hei
    Jeg er en mann på 40 år, liker å kose meg med et par, og jeg kan gjøre alt og best for deg. Det gleder jeg meg til å høre fra deg.
    [email protected]
    Hvis dere vil kontakte meg kan sende bilde fra meg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *