Sex med henne i sentrum

Sex med henne i sentrumPar i hver vår ende av førtiårene hun eldst) fra Oslo søker mann for sex med henne i sentrum. Vi vil gjerne høre fra et annet lekent og frisinnet par også. Vi liker å tro at vi er nogenlunde oppegående, freshe og attraktive. Hun kan beskrives som en fristende, snerten, veltrent, bi & blid blondine. Og han gjerne som sprek, normalt bygd, skallet, passelig gentle Mann. Vi har litt erfaring og lyst på mer. Send oss noen linjer så tar vi det der i fra hvis det frister 🙂

Send Svar

3 comments

  1. Hei
    Jeg er en mann på 32år, kjempeglad person liker å kose meg med et par, og jeg kan gjøre alt og best for deg. Det gleder jeg meg til å høre fra deg.

  2. Jeg er en mann på 31 år og liker å kose med et par. Jeg er veltrent og har bra utholdenhet i seng. Vennligst skriv hvis dere er interesser i et møte.

  3. Hi, I am 27 yo Italian guy living in Oslo. I would be very nice to play and enjoy with you, I’m a good lover and I have a nice and big cock. Let me know if you are interested…I can send you some photos or answer you question…;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *