Sex med henne i sentrum

Sex med henne i sentrumPar i hver vår ende av førtiårene hun eldst) fra Oslo søker mann for sex med henne i sentrum. Vi vil gjerne høre fra et annet lekent og frisinnet par også. Vi liker å tro at vi er nogenlunde oppegående, freshe og attraktive. Hun kan beskrives som en fristende, snerten, veltrent, bi & blid blondine. Og han gjerne som sprek, normalt bygd, skallet, passelig gentle Mann. Vi har litt erfaring og lyst på mer. Send oss noen linjer så tar vi det der i fra hvis det frister 🙂

Klikk her for å svare på annonsen!

7 comments

  1. Hei
    Jeg er en mann på 32år, kjempeglad person liker å kose meg med et par, og jeg kan gjøre alt og best for deg. Det gleder jeg meg til å høre fra deg.

  2. Jeg er en mann på 31 år og liker å kose med et par. Jeg er veltrent og har bra utholdenhet i seng. Vennligst skriv hvis dere er interesser i et møte.

  3. Hi, I am 27 yo Italian guy living in Oslo. I would be very nice to play and enjoy with you, I’m a good lover and I have a nice and big cock. Let me know if you are interested…I can send you some photos or answer you question…;)

  4. Hei! Vi ønsker en mann som vil knulle min vakre kone. Hun er meeget vakker, med en fantastisk kropp. Mannen som blir valgt, kan anse seg selv som meget heldig. Vi søker en mann mellom 60- 75 år. Med stor kuk! Min kone er 35 år. Og han kan gjøre som han vil med henne. Jeg skal se på, og delta. Svar nå. Min kone er kåt!

  5. Høres utrolig sexy ut. Veltrent, sterk og modig mann på 43 år med mye seksuell selvtillit kan være med å lage fantasi til virkelighet. Send svar nå så;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *