Kink og rå sex

Kink og rå sexpar fra moss hun 28 søker menn
Vi søker sjenerøse menn som vil leve ut sine fantasier han er litt bi.Vi kan være med på myk sex men strekker grensen langt når det gjelder kink og rå sex du må være sjenerøs. du er en mann ca 35 og oppover til 70. Vi setter ingen krav til deg bare renslighet og att du er hyggelig. utsende betyr ingen ting. Hun 28 er 174h mørkrblond store 85 dobbel d bryster langthår middelsslank og meget pen han er 44 og vanlig pen. vi er diskre og hyggelige og har sted. vi liker denne form for sex.

Klikk her for å svare på annonsen!

6 comments

  1. kjekk kar på 30år her 😉 Liker å trene, samt være sossial 🙂
    187cm høy, mørkt hår, hører ofte jeg er over middels kjekk..

  2. Jeg er 40 år og gift.. Jeg bor i moss.. min kone vil ikke ha slike forhold, men jeg vil.. Jeg vil nyte livet og fantasier.. Jeg har ingen sykdom.. Jeg bryr meg om renslighet.. tross alt , Jeg er gift og ansvarlig for min kone.. ubegrenset samleie, blir overvåket jeg vil nyte å se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *