Søker mann for deilig sex

Søker mann for deilig sexSøker mann for deilig sex .Vi er et par på 35 og 36 år. Vi har fantasert mye om å få med en person till. Det vi søker etter er en mann 30-40 år som er intresert i å ha deilig sex med oss,med dama som midtpunktet. Vi er renslige og friske,det må du også være Skriv noen ord om deg da,så kan det hende at vi treffes for et deilig sextreff

Klikk her for å svare på annonsen!

5 comments

  1. Hei
    Jeg vil gjerne gjøre det, og jeg vil gjerne høre fra deg. Jeg er 180, veier 85, jeg er ikke idrettsutøver, men jeg har god fysisk form

  2. Søker en utholdende mann 60 til 80 for og knulle min fantastiske søramerikanske kone. Trang og god, aldri født barn. 35 år. Meget kåt. Ring meg 92880251 snarest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *