Trekant med henne i sentrum

Trekant med henneTrondheim mann søkes
Gift par midt i 30 årene kommer til Trondheim 15-17 sept. vi søker en kåt normal person(25-40 år) for trekant med henne i sentrum. Han tenner på å se sin kone bli tatt av deg ,hun tenner på å ha 2 menn ,ikke homo. vi har ikke prøvd dette før ,gjerne første gang for deg også. Renslighet ,diskresjon er en selvfølge . Ta kontakt vi venter i spenning. hilsen gift par

Klikk her for å svare på annonsen!

6 comments

  1. Hei. Jeg er en veldig hyggelig og trivelig man. Jeg har en veltrent kropp. Jeg har alltid ønsket og prøv dette. Men eks dame mi ønsket ikke det . Og nå er jeg dessverre singel. Jeg vil så gjerne treffe dere og jeg tror det kommer til å bli fantastisk. Pluss at det er bursdagen min den 15.09. Heheh. For rasker kontakt med hverandre. Gjerne send meg melding på fb som er: kenneth Trond hagervoll. Det er ikke ekte bilde mitt men du skal få bilder av meg. Håper å høre fra deg

  2. Hei. Jeg er en gutt på 26 år som vil prøve trekant. Men finer ingen som vil det samme som meg. Men bor i Harstad i Tromsfylke så vist dere skal nord over så vil jeg gjerne knulle kona di. Send meg en meil da?

    [email protected]

  3. Vi er ett par på 36 å 37år fra Bergen som vil ha 1 jente med på 3kant, eller 2 jenter å en mann.

    Vi e veldig fifty shades typen begge 2.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *