Han blir sugd av henne

Han blir sugd av hennePar søker stor pikk og veltrent kropp til henne

Hun trenger en skikkelig pikk på minst 20 cm. for å fylle henne. Han blir sugd av henne mens hun knulles. Er det mulig knulles hun også i begge hull. Du må være muskuløs og selvfølgelig renslig og sykdomsfri. Hun er 19 sexy og sprek, han 24 og hetero. Begge ser bra ut. Hun vil velge ut pikk og kropp. Send derfor bilde på mail og skriv hvorfor og hvordan du vil delta. Hilsen Kongsberg – par

Klikk her for å svare på annonsen!

5 comments

  1. Hei.

    Dette kunne jo være noe for meg, gutt 28. Bor og jobber i Oslo. Ca 20cm pluss.
    Vis dette. Send meg en Mail adr så kan jeg sende dere bilder osv. Om det lar seg gjøre så kan jeg sikkert ta med dama med også deilig sør Amerikans dame på 32 tyn og slank fine pupper. Og deilig i sengen, har lyst til å prøve noe nytt.

  2. ja, dette er no for meg! Jeg blir gjerne med, bor i Oslo, er ganske kraftig bygd, jeg sender gjerne bilder, bare send meg en mail

  3. Hei, jeg er en mann på 25 år som har dame men lever i et åpent forhold og ser etter andre par jeg kan være med og tilfredstille, da dette er noe som tener meg veldig. Jeg trener regelmessig og er i grei form, har et pent utseende og høy. Jeg har også mulighet til og ta med min kjæreste for partner bytte vist det skulle være av interesse. Ta kontakt så kan vi snakke videre der, holder til på sørlandet men kan flytte på meg/oss for et hyggelig treff 🙂 og ja den er akkurat 20 men tykk. Ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *